Browwaxbarshop

Je eigen Browwaxbar shop binnen je instituut, het kan!

Schoonheidsspecialistes verdienen steeds minder. Dat komt omdat we vaak niet bezig zijn met de zakelijke kant van ons instituut. We begonnen met deze job omdat we graag bezig zijn met onze klanten en omdat we daar ons geluk uit halen, niet uit geld.

Maar het financiële aspect is spijtig genoeg iets dat altijd deel zal uit maken van het leven. Dat is een les die ik op de harde manier leerde, maar me ondertussen ook best ver heeft gebracht.

Brow Wax Bar

Ik ben Naomi, uitbaatster van de Brow Wax Bar… En ondertussen werken we met 3 Browqueens full time binnen Browwaxbar, en zijn er 3 shops (een shop is een extern schoonheidssalon dat binnen haar insituut een Browwaxcorner heeft) die werken met ons concept.

Nu word ik vaak gevraagd waaraan in mijn succes te danken heb, want ook ik begon op dezelfde manier als alle anderen.

“Wat er het verschil heeft gemaakt tussen rondkomen met je zaak en opeens genoeg te verdienen om 2 fulltime medewerkers te betalen en zelf meer te verdienen dan een hongerloon?”

Om die vraag te beantwoorden heb ik besloten om mijn verhaal – en de 3 grootste lessen die ik onderweg leerde – met jou te delen. Zo wil ik andere schoonheidsspecialistes helpen op de manier dat ik wou geholpen worden op mijn 18e, zo hoef jij de fouten die ik maakte zelf niet te maken.

Techniek

De techniek die ik heb ontwikkeld om de mooiste wenkbrauwen te creëren deel ik nu met andere schoonheidsspecialistes. Voor de schoonheidsspecialiste die echt de verandering wilt maken binnen haar instituut hebben we een leuk concept opgezet.

Shop in Shop

Shop in shop, hiermee kan je echt binnen de Browwaxbar familie opgenomen worden en gaan wij je helpen je omzet op zijn minst te verdubbelen zonder meer te werken. Gaan wij je helpen bij je marketing, gaan wij je helpen om je klanttevredenheid nog beter te maken en tot slot gaan wij je helpen om een specialisatie aan te bieden die niemand anders in je regio kan aanbieden. Wij werken met een beperkt aantal instituten samen want wij beloven steeds een exclusiviteit van 10km rondom je salon.

Interesse?

Klinkt dit als muziek in je oren? En beginnen je vingers al te kriebelen? Ik geef je nu gratis al enkele tips in mijn e-book.
Je kan mijn ebook gratis downloaden…

download browcompany e-book

En als jij overtuigd bent dat mijn succes ook dat van jou kan worden, laat dan hieronder je gegevens achter. Wij gaan je eerst mailen om een datum af te spreken dat jou uitkomt om kennis te maken langs de telefoon en als de klik er is kunnen we een afspraak maken om elkaar eens in real life te ontmoeten! En te zien hoe wij jou en jouw instituut kunnen helpen!

Don’t miss this opportunity!
Liefs,

Browqueen Naomi

foto brow wax company Naomi

BrowWax Company respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. BrowWax Company garandeert dat jouw gegevens in geen enkel geval wordt gedeeld met derden.