Aanbod

Wat mag je verwachten tijdens onze opleidingen?

We starten altijd met een stukje theorie, daarna gaan we verder met de praktijk van hygiene normen, omgang met je klant, nadien gaan we aan de slag met de praktijk!


Brazilian wax

Krijg jij meer en meer vraag naar een Brazilian wax maar heb jij dit nooit geleerd of is dit toch nog wat onwennig? Wij leren jou alles van A tot Z!

We beginnen met een stukje theorie;  Hoe breng je de wax aan, maar ook welke soorten bikini wax bestaan er? Nadien gaan we over naar de praktijk, je voorziet zelf een model, liefst iemand die dit al gewend is, zo zal de praktijk voor jou vlotter verlopen!

Deze cursus is volledig privé daardoor hebben we alle tijd om jou bij te staan tijdens de praktijk!Wij zien jou graag twee keer zodat we zeker zijn dat je na deze opleiding zelfverzekerd aan een Brazilian wax begint!

(2 DAGEN OPLEIDING, PRIVÉ CURSUS)

450 incl. startpakket

Privé workshop: data naar keuze
Gelieve ons hiervoor te contacteren via het algemeen contactformulier

Tijdsduur: 3u.


Allround body wax

Waxen is niet langer een ondergewaardeerde behandeling, bij onze buurlanden heb je echte wax-bars. Super hip!

In de opleiding leer je werken met 5 soorten wax, zodat je nadien héél persoonlijk je klant kan verder helpen met de juiste wax op de juiste zone. Alle zones per uitzondering de Brazilian wax komen aan bod.

Na deze cursus ben je de échte wax-queen van jouw salon!

(1 daagse opleiding)

500 incl. Startpakket

Privé workshop: data naar keuze
Gelieve ons hiervoor te contacteren via het algemeen contactformulier

Tijdsduur: 6u.


Browshaping Workshop

Ken jij de basis epilatie van wenkbrauwen maar krijg je er nooit een mooie vorm in? Of wil je een nieuwe rendabele behandeling aanbieden? Dan is deze workshop ideaal!

Onze dag start met theorie.  Waarom is een wenkbrauw zo belangrijk?  Of hoe bepaal je een vorm? Komen deze vragen je bekend voor? Wij geven je antwoorden op al je vragen!

Na deze theorie gaan we terug wat energie opdoen met een gezellige lunch! Nadien gaan we over naar de praktijk. Tijdens de praktijk leren we hoe je de juiste vorm bepaalt en uittekent, hoe je bij je klant staat en hoe je tot dat mooie resultaat komt! We werken in kleine groepjes van 4 waardoor iedereen kan oefenen en zelf model ligt zodat je met mooi geshapte wenkbrauwen je klanten kan overtuigen van je nieuwe behandeling!

Na de workshop is het de bedoeling dat je zelf kan bepalen welke vorm er bij welk gelaat past. Je kan de vorm ook zelf uittekenen en na-meten!

Nadat je de workshop browshaping bent komen volgen hebben we nog een perfectie training ter beschikking voor jou! Dit is een extra workshop om al jou vragen en onzekerheden weg te werken en om tot die perfectie te gaan zodat je zelfverzekerd voor jou klant staat! Naast de perfectie training geven wij nog opleidingen voor henna en threading. Deze zijn zeker aan te raden om nog te komen volgen zodat je het hele eyebrow – pakketje kan aanbieden!

(1 daagse opleiding)

300 incl. Startpakket

30/3 10.00u

20/4 10.00u

Tijdsduur: 6u.


Perfectie training brows

Ben jij bij ons al een workshop browshaping komen volgen maar voel je je nog niet zeker genoeg? Of heb je tijdens het toepassen van de behandeling nog wat strubbelingen gemerkt?

Heb je nog vraagjes of wil je gewoon naar die perfectie toewerken? Wij bieden je nog een workshop aan om een browshaping tot in de puntjes te kunnen afwerken! Na deze opleiding zijn je onzekerheden wat browshaping betreft weggewerkt!

(1 daagse opleiding)

€ 75 excl. Startpakket

Gelieve ons hiervoor te contacteren via het algemeen contactformulier


Brow lift

Als eerste opleidingscentra in België werken wij met de kwalitatieve producten van cc brows voor de nieuwste behandeling!

Met de trend voor 2020 creëren we volle en fluffy wenkbrauwen die perfect is voor de stugge en borstelige wenkbrauwen op zijn plooi te krijgen. We gaan de wenkbrauwen liften, voller maken en het resultaat is goed voor 4-5 weken. In de opleiding komt de browshaping nog even aan de pas om af te werken met deze techniek. Hierdoor is enige kennis van shaping verreist. En combinatie met henna is zeker een aanrader!

(1 daagse opleiding)

289 incl. Startpakket

Gelieve ons hiervoor te contacteren via het algemeen contactformulier

Tijdsduur: 2u.


Henna brows

Tijdens deze opleiding zie je weer een klein stukje theorie, waarbij ik al je vragen beantwoord! Ik leg het verschil tussen een brow color en henna color uit. De voor- en nadelen van henna. Wanneer je henna wel en niet mag gebruiken en de verschillende henna soorten!

Nadien gaan we over naar de praktijk. Deze cursus gaat door in groep van twee personen dus jullie zullen de browshaping en henna op elkaar oefenen!

Na deze cursus is het de bedoeling dat je een mooie browshaping kan aanbieden met nét dat ietsje meer d.m.v. henna color!

Deze cursus kan je enkel volgen als je al een workshop browshaping bent komen volgen of een certificaat kunt voorleggen van browshaping!

(1 daagse opleiding)

200 excl. startpakket

Gelieve ons hiervoor te contacteren via het algemeen contactformulier

Tijdsduur: 2,5u.


Threading brows

Hebben je klanten wel eens last van een allergie op de wax of is hun huid te dun waardoor je direct wondjes maakt? Dan is deze behandeling ideaal om die klanten tevreden te houden!

Tijdens deze opleiding zie je hoe je d.m.v. threading een mooie vorm in wenkbrauwen kan zetten zonder te waxen! Verbaas je klanten met wat je met dat touwtje allemaal kan doen!

Deze cursus kan je enkel volgen als je al een workshop browshaping bent komen volgen of een certificaat kunt voorleggen van browshaping! Ook hier zullen jullie model zitten voor elkaar!

(1 daagse opleiding)

200 incl. Startpakket

Tijdsduur: 2,5u.


Shop in Shop Browwaxbar

(4 weken opleiding, privé cursus)

Prijs op aanvraag